TEAM Building

Programul de teambuilding disponibil in Complexul de tragere A. Salceanu – JOITA, este o introducere graduala si profesionista in tirul sportiv, ce urmareste dezvoltarea relatiilor dintre angajatii companiei dumneavoastra, motivarea acestora si imbunatatirea spiritului de echipa, fiind construit astfel incat sa ofere informatii noi si o stare competitiva aparte dar, in special,  cea mai sigura si placuta experienta in domeniu.

park
cadru

Programul de Teambuilding este in primul rand flexibil, existand posibilitatea de a construi impreuna o experienta deosebita pentru colegii dumneavoastra.Suntem complexul de tragere cu cea mai indelungata experienta  din Romania si, dupa multe activitati reusite,  avem posibilitatea sa adaptam programele de tragere gradual, pe baza expertizei noastre dar si a dorintei dumneavoastra.

win
team

Un teambuilding in poligonul de tragere este o experienta inedita in sine, existand posibilitatea de a forma pachete si solutii variate, toate acestea imbinate cu divertisment si momente absolut memorabile.

Activitatile pe care le putem organiza se modeleaza dupa preferinta exprimata in primul rand de catre dumneavoastra, insa cele mai solicitate componente sunt:

  • Trageri cu armament usor (pistoale, revolvere)
  • Trageri la tinte fixe sau mobile (talere aruncate din masini speciale, tinte reactive sau mobile)
  • Experienta tirului de precizie cu arme prevazute cu luneta  sau sistem prismatic de ochire
  • Senzatia inegalabila transmisa de legende mondiale – AK 47 (Kalashnikov) sau AR 15 (M16 USA) pistoale Glock sau revolvere Smith&Wesson

 Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !

Prin completarea formularelor de pe acest website utilizatorul isi da acordul in mod expres ca datele cu caracter personal sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale asociatiei 'Clubul de tir sportiv Tunari'