POLIGON PISTOL/REVOLVER. ISSF, IDPA, PPC

feature pistolRecunoscut si apreciat de catre tragatorii experimentati, conceptul PoligonJoita, s-a dezvoltat treptat oferind servicii premium atat pasionatilor stilului clasic cat si al celui dinamic. Standurile de tragere pentru pistol sunt special echipate pentru trageri pe tinte clasice in format ISSF, IDPA sau PPC, tinte reactive (metal plates, popper), precum si pe tinte mobile.

cadru polig 1Standul numarul 1 este echipat pentru antrenamente sau competitii in sistem clasic ISSF , precizie sau viteza. Acest poligon este  semi-acoperit, aliniamentul de start  fiind protejat de vant si precipitatii. Indiferent de conditiile atmosferice, in acest spatiu tragerile sunt o reala placere.

cadru poligon 50 mStandul numarul 2, cu o lungime de 50 m, are in exploatare un sistem de tinte mobile, special adaptate tragerilor pe obiective aflate in miscare. Corectia si declansarea specifica acestui tip de tragere se poate exersa pana la perfectiune. Totodata, acest stand este dotat cu o cabina de reglaj arme cu teava lunga (pusca) pentru ajustarile preliminare inainte de tragerea la poligonul de 120 m.

cadru poligon 3Slefuit treptat in anii de experienta practica, Standul numarul 3 este conceput si exploatat in special pentru tragerile aplicativ dinamice. Indiferent de format, IDPA sau PPC, fiecare stil beneficiaza de un poligon bine structurat, prevazut cu protectii naturale sau artificiale care furnizeaza un mediu de tragere sigur si adecvat telurilor propuse.

 SPECIAL! Pe langa facilitatile de exceptie, tragerile pot fi efectuate atat diurn cat si nocturn, complexul avand in dotare instalatiile specifice.

Trageri recreationale sau de performanta, tragatori incepatori sau experimantati, descopera in complexul nostru spatiul potrivit preferintelor personale. Fiecare activitate este atent monitorizata si coordonata de o echipa de instructori si antrenori profesionisti cu o bogata experienta interna si internationala
  • Imagini poligon pistol
     
  • Imagini echipament
     
Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !

Prin completarea formularelor de pe acest website utilizatorul isi da acordul in mod expres ca datele cu caracter personal sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale asociatiei 'Clubul de tir sportiv Tunari'