MAGAZIN DE ARME

De multa vreme, traditionalele magazine de arme si accesorii se aflau in zone comerciale urbane, alaturi de produse de larg consum. Din punctul nostru de vedere, asocierea dintre poligoanele de tragere si magazinele de arme reprezinta un avantaj se regaseste in primul rand in favoarea clientului.

Daca in centrul orasului probarea unui pat de arma se face dupa metode discutabile, prin masuratori care de cele mai multe ori nu corespund nici unui criteriu tehnic, in poligon, realitatea este cu totul alta: orice arma poate fi incercata in modul de utilizare efectiva!

Cand aveti posibilitatea sa probati arma cu munitie reala, fie pistol sau  pusca, concluzia este lipsita de ambiguitate si echivoc. Protejati bugetul pe care doriti sa-l alocati unei investitii pe termen lung printr-o verificare efectiva si reala a calitatilor care le asteptati de la arma dorita. De cele mai multe ori, finisajul sau sigla stantata pe arma nu spune cu ce performanta balistica este inzestrata aceasta. Datorita ofertei noastre de proba* arma inaintea unei achizitii, va asigurati ca nu expunem produse de calitate indoielnica sau a caror provenienta este neverificata.

In plus, personalul care se ocupa de magazinul nostru, nu sunt niste simpli vanzatori – fiecare are cel putin calitatea de instructor de tragere dar, de cele mai multe ori sunt armurieri, sportivi de performanta sau colectionari cu vaste cunostinte in materie de istorie si tehnica sportiva, militara sau de vanatoare.

Va asteptam asadar sa alegeti, nu dupa vorbe sau reclama, mai degraba dupa proba cea mai concludenta – demonstratia practica*!

poza 3
poza 1
poza 2

  • produsele oferite spre a fi incercate sunt, de regula, in cazul armelor second-hand se utilizeaza cu acordul proprietarului, iar in cazul armelor noi – sunt arme special rezervate din lotul sau modelul respectiv pentru proba si care, ulterior,  se vor valorifica la preturi promotionale. Magazinul isi rezerva dreptul de a refuza proba unei arme daca, in unele cazuri particulare, nu pot fi respectate conditiile de mai sus.


Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !

Prin completarea formularelor de pe acest website utilizatorul isi da acordul in mod expres ca datele cu caracter personal sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale asociatiei 'Clubul de tir sportiv Tunari'