POLIGON PENTRU PUSCA (CARABINA)

cadru poligon puscaJoita Long Range reprezinta un sistem unic, inovativ, care se concentreaza pe tragerile la distanta. Poligonul este proiectat si construit dupa cele mai riguroase standarde de siguranta si este echipat cu sisteme moderne de observatie si reglaj. Asistenta tehnica este asigurata de catre personalul nostru autorizat, cu mare experienta practica in domeniul tragerilor de inalta precizie.

 

1Tirul este mai mult decat un sport – este o competitie permanenta cu sinele. In particular, tragerile la mare distanta sunt preferate de catre cei care au deschidere catre echilibrul si dispun de un control psihic desavarsit. Atunci cand masuram eroarea in zecimi de milimetru, provocarile sunt adesea extrem de solicitante. Alaturi de noi, aveti ocazia sa faceti o incursiune intr-o lume unde perfectiunea chiar exista.

 

cadru poligon pusca3Drumul catre performanta incepe de la standul de reglaj. Alaturi de sistemul de televiziune cu circuit inchis, echpamentele si softul BULLSEYE CAMERA SYSTEMS este disponibil in premiera pentru Romania utilizatorilor poligonului Joita Long Range. Acuratetea loviturilor, centralizarea datelor balistice si configurarea elementelor optice sau mecanice de ochire acum sunt realizate la nivel profesional.

Tactical Life –¬† importator oficial pentru Romania al sistemului Bullseye Camera System

 UNIC IN ROMANIA!

Spatiul de tragere este climatizat si izolat fata de conditiile atmosferice. Zona de tragere dispune de un spatiu de asteptare de unde pot si observate in siguranta si confort toate activitatile din poligon.

Complexul de tragere A.Salceanu - Joita este primul operator privat din Romania care are in functiune un poligon special destinat tragerilor la distanta. In completarea zonei de tragere la tinta mobila (50m mistret alergator) noul poligon pentru pusca/carabina permite angajarea tintei pana la distanta de 120 m
  • 120 M - poligon pentru pusca
     

 Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !

Prin completarea formularelor de pe acest website utilizatorul isi da acordul in mod expres ca datele cu caracter personal sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale asociatiei 'Clubul de tir sportiv Tunari'