Inchiriere poligon / servicii

PISTOL

 • 150 lei/ ora
  Inchiriere linie de tragere tir aplicativ dinamic

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa inchirieze o linie de tragere in poligoanele destinate armelor scurte (pistoale/revolvere) pentru tir aplicativ dinamic. Inclus: rezervare exclusiva poligon de tragere, instructor asistent, protectie fonica si optica.Toate activitatile sunt supravegheate de instructorul in poligonul de tragere.   Pentru efectuarea de trageri in poligon, prezentarea actului de identitate (precum si a permisului de arma, dupa caz) in original, este obligatorie!

 • 150 lei/ ora
  Inchiriere linie de tragere pistol precizie

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa inchirieze o linie de tragere in poligoanele destinate armelor scurte (pistoale/revolvere) Inclus: rezervare stand de tragere, instructor asistent, protectie fonica si optica.Toate activitatile sunt supravegheate de instructorul in poligonul de tragere.   Pentru efectuarea de trageri in poligon, prezentarea actului de identitate (precum si a permisului de arma, dupa caz) in original, este obligatorie!

TALERE

 • 60 lei/mansa (25 talere)
  Tir la talere - Parcurs vanatoresc

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa inchirieze o mansa de talere pentru trageri in regim Parcurs Vanatoresc. Inclus: rezervare exclusiva stand de tragere, instructor asistent, protectie fonica si optica.

 • 60 lei/mansa (25 talere)
  Tir la talere - Skeet

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa achizitioneze o mansa completa (25 de talere) in poligoanele destinate tirului la talere - proba Skeet.  Inclus: acces in standul de tragere, instructor asistent, protectie fonica si optica.

PUSCA/CARABINA

 • momentan indisponibil
  Tir pe instalatie Mistret Alergator

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa-si perfectioneze tirul cu glont la tinte aflate in miscare. Instalatia permite trageri cu toate tipurile de munitie aflate in uzul civil.Viteza este reglabila si se poate programa dupa preferinta utilizatorului. Distanta pana la tinta: 40 m. Slot alocat: 60 minute.

 • 150 lei/arma
  Asistenta armurier

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa monteze sau sa regleze dispozitivele optice sau mecanice de ochire cu ajutorul armurierilor poligonului.Servicii incluse:verificare generala,  montaj, ajustare si fixare pe arma a dispozitivelor optice si opto-electronice, tragere de verificare.in limita a 10 focuri. Armamentul si munitia furnizata de catre client.

 • 100 lei/arma
  Tragere reglaj - fara asistenta

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa regleze fara asistenta din partea armurierului poligonului o arma cu teava lunga ghintuita. Inclus: dispozitive optice si electronice de observare a impactului, echipament de protectie fonica si optica, linie de tragere. Slot alocat: 30 minute.Toate activitatile sunt supravegheate de instructorul in poligonul de tragere. Poligon 50 m

 • 150 lei/ ora
  Inchiriere linie carabina- tragere agrement

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa inchirieze o linie de tragere in poligoanele destinate armelor cu teava lunga ghintuita (pusca/carabina) Inclus: rezervare linie de tragere,  sistem optic de verificare,  instructor asistent, protectie fonica si optica. Slot alocat 60 minute.Tragerile se efectueaza in poligonul de 100 m dupa o verificare prealabila in cadrul poligonului de 50 m. Toate activitatile sunt supravegheate de instructorul in poligonul de tragere. Nota - costul se refera la o singura arma/linie de tragere. Arma suplimentara + 50 lei.  Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !

Prin completarea formularelor de pe acest website utilizatorul isi da acordul in mod expres ca datele cu caracter personal sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale asociatiei 'Clubul de tir sportiv Tunari'