Rezervare online

Important!

În cazul în care nu primiți emailurile de confirmare, vă rugăm să verificați și în directoarele de Spam/Junk. Vă rugăm să adăugați domeniul poligonjoita.ro în lista de expeditori acceptați în clientul Dvs. de email, pentru a evita filtrarea emailurilor și/sau întârzierea recepționării lor.

Aplicatia Rezervare online este un instrument extrem de usor de utilizat. Pentru a inregistra o programare trebuie sa completati campurile astfel:

Pasul 1: Alegeti luna si ziua cand doriti sa efectuati tragerea

Pasul 2: Alegeti intervalul orar ( Timeslot – ora de start, optiunea se deschide dupa Pasul 1)

Pasul 3: Completati campurile din dreapta calendarului cu – Nume/Prenume, adresa E-mail, numar de telefon.

Pasul 4: Pentru rezervarea unui serviciu/pachet de tragere, va rugam sa ne transmiteti prin completarea campului “Special request” alegerea dumneavoastra.

In conformitate cu prevederile legale, participantii la tragere sa aiba 18 ani impliniti, act de identitate in original, stare de sanatate compatibila cu activitatea de tragere (de ex. nu pot trage persoanele instabile emotional, epileptice sau care pot acuza probleme pe fondul zgomotelor puternice sau alte fenomene specifice uzului armelor de foc).  Persoanele participante la trageri nu trebuie sa se afle sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor cu efect halucinogen. Fiind o activitate speciala,  Complexul de tragere A. Salceanu – JOITA isi rezerva dreptul si are obligatia de a refuza prestarea serviciilor de tragere persoanelor care nu prezinta siguranta sau care au un comportament incompatibil cu uzul armelor de foc letale

Nota: din ratiuni de securitate nu comunicam cu Yahoo.com; Va rugam sa utilizati un cont diferit de acest domeniu. Multumim pentru intelegere.

 Echipa Complex de tragere A.Salceanu – Joita

Rezervari servicii in poligon
«November 2023»
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Select a timeslot

Rezervarea a fost plasata cu succes
Rezervarea nu a putut fi inregistrata

Fetching available Timeslots
Submitting form


Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !

Prin completarea formularelor de pe acest website utilizatorul isi da acordul in mod expres ca datele cu caracter personal sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale asociatiei 'Clubul de tir sportiv Tunari'