POLIGOANE TIR LA TALERE

cadru polig. talere 1Inspirati de criteriile tehnice specifice  Jocurilor Olimpice, am ales sa echipam standurile de talere cu cel mai performant si modern sistem de automatizare. Combinatia dintre electronica avansata si fiabilitatea legendara a lansatoarelor Laporte din serie 185 C au adus poligoanele noastre in topul celor mai moderne spatii de tragere.

 

cadru polig. talere 2Configuratia dispunerii echipamentelor permite efectuarea de trageri in urmatoarele formate: Automatic Ball Trap (ABT) – masina universala cu elevatie si unghi variabil, Olimpic Skeet, Parcurs A.G.V.P.S., FITASC – Compak, Parcurs vanatoresc XCROSS Parcours – sistem echipat cu 7 lansatoare: auto-rabbit (taler iepure), battue sau mini 60 mm, standard clay 110mm

 

cadru polig. talere 3Tragatori amatori, practicanti ai vanatorii sau pasionati de tir sportiv aflati la orice nivel, gasesc in poligonul nostru o modalitate ideala de antrenament.Sedintele de tragere sunt coordonate de catre antrenori si instructori in poligon, la randul lor sportivi de inalta performanta Tirul sportiv, se bazează pe rezultate, iar motivaţia în acest sport vine în principal din atingerea obiectivelor.

 ECHIPAT CU NOCTURNA!

Talere in miez de noapte? Poligonul nostru este primul si singurul din Romania unde tirul la talere se poate practica in nocturna.

nocturna


 

Istoria tirului la talere incepe in anul 1870 odata cu fabricarea primelor tinte frangibile realizate din sticla sau lut.Practicarea tirului la talere nu mai este o indeletnicire exclusiva a clasei nobiliare dar eleganta si rafinamentul primilor practicanti s-a transmis peste generatii.
  • Imagini tir talere
     

 Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !

Prin completarea formularelor de pe acest website utilizatorul isi da acordul in mod expres ca datele cu caracter personal sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale asociatiei 'Clubul de tir sportiv Tunari'