Contact

  • Detalii de contact

  • Operating hours:
  • Marti - Vineri 9.30 - 17.00 Sambata 9.30 - 16.00 Duminica 10h00 to 16h00. Nota: Programul afisat poate fi modificat fara o notificare prealabila pentru activitati sportive sau profesionale atunci cand situatia o impune. Pentru evitarea oricaror neintelegeri va recomandam sa verificati in prealabil sosirii dumneavoastra in poligon disponibilitatea de moment. Tragerile in poligon se realizeaza exclusiv pe baza de programare telefonica sau prin modulul online. Activitatile programate au prioritate. Pentru efectuarea de trageri in poligon, prezentarea actului de identitate (precum si a permisului de arma, dupa caz) in original, este obligatorie!
  • Address:
  • DJ 602 Joita 44.501634, 25.863026
  • Telephone:
  • 0745 044 926
  • Email:
  • info@poligonjoita.ro (din motive de securitate nu comunicam cu adrese Yahoo)

Intrati in contact cu noi!

Va multumim pentru mesaj. Vom raspunde in cel mai scurt timp.
Mesajul dumneavoastra nu a putut fi procesat. Va rugam sa verificati continutul si sa aplicati inca o data.

Submitting form

 

Navigatie cu WAZE: Link locatie poligon prin WAZE

 

IMPORTANT!

In conformitate cu prevederile legale, participantii la tragere sa aiba 18 ani impliniti, act de identitate in original, stare de sanatate compatibila cu activitatea de tragere (de ex. nu pot trage persoanele instabile emotional, epileptice sau care pot acuza probleme pe fondul zgomotelor puternice sau alte fenomene specifice uzului armelor de foc).  Persoanele participante la trageri nu trebuie sa se afle sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor cu efect halucinogen. Fiind o activitate speciala,  Complexul de tragere A. Salceanu – JOITA isi rezerva dreptul si are obligatia de a refuza prestarea serviciilor de tragere persoanelor care nu prezinta siguranta sau care au un comportament incompatibil cu uzul armelor de foc letaleAcest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !

Prin completarea formularelor de pe acest website utilizatorul isi da acordul in mod expres ca datele cu caracter personal sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale asociatiei 'Clubul de tir sportiv Tunari'