Protectie sanitara obligatorie

10:00 am

June 1, 2020

Protectie sanitara obligatorie
Masuri anti – COVID 19 valabile in incinta complexului de tragere JOITA
Pentru protejarea sanatatatii dumneavoastra, toate persoanele participante la trageri in cadrul complexului de tragere Joita vor respecta obligatoriu urmatoarele masuri:
* Anterior inregistrarii dumnevoastra in documentele de tragere (Registrul de Evidenta a Tragerilor) veti completa o declaratie pe proprie raspundere cu privire la starea de sanatate (formular disponibil in receptia poligonului) si va vom verifica temperatura prin scanare fara contact
* Acceptam rezervari exclusiv pentru poligoanele outdoor.
* 𝗙𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲𝗶 𝘀𝗲𝘀𝗶𝘂𝗻𝗶 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗴𝗲𝗿𝗲 𝗶 𝘀𝗲 𝗮𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘂𝗻 𝗽𝗼𝗹𝗶𝗴𝗼𝗻 𝘀𝗲𝗽𝗮𝗿𝗮𝘁, 𝗿𝗲𝘇𝗲𝗿𝘃𝗮𝘁 𝗲𝘅𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃 𝗽𝗲 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗮 𝗱𝘂𝗿𝗮𝘁𝗮 𝘁𝗿𝗮𝗴𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗻𝘂𝗺𝗮𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗱𝘂𝗺𝗻𝗲𝗮𝘃𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗮.
* Masca de protectie si manusile de unica folosinta sunt obligatorii pe toata durata prezentei dumneavoastra in poligon
Protectie sanitara generala:
Inainte si dupa fiecare tragere, se dezinfecteaza suprafetele de contact ale armelor si echipamentului de protectie.
Distantarea fizica intre participantii la tragere este obligatorie.
In cazul in care nu sunteti de acord cu una sau mai multe dintre masurile comunicate, ne rezervam dreptul de a refuza participarea dumneavoastra la trageri de agrement sau sportive.
Suntem receptivi la parerea dumnevoastra si acceptam propuneri pentru a imbunatati siguranta sanitara a tuturor celor care ne viziteaza.
Solicitati personalului poligonului sa asigure dezinfectarea suprafetelor de contact a echipamentului de tragere ori de cate ori considerati necesar.
Va multumim pentru intelegere!


Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !

Prin completarea formularelor de pe acest website utilizatorul isi da acordul in mod expres ca datele cu caracter personal sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale asociatiei 'Clubul de tir sportiv Tunari'