SPECIALISTI IN ARME DE FOC

Pasionati si perseverenti, instructorii complexului nostru de tragere insumeaza multi ani de experienta si performanta sportiva alaturi de toate categoriile de arme utilizate in mediul civil. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi cea mai placuta si sigura experienta in poligon.

 

Poligon de tragere pentru pusca (carabina)

Incepand cu data de 16.06.2015, Complexul de poligoane Anatolie Salceanu - JOITA dispune de un nou spatiu de tragere – Poligonul pentru carabina (pusca). Zona de tragere este acoperita si climatizata fiind dotata cu echipamente electronice si optice de observare a impactului la tinta.

 

POLIGON ACOPERIT (INDOOR)

Pentru confortul dumneavoastra, complexul de tragere dispune de un poligon acoperit si climatizat. Avem montate cele mai noi sisteme de tinte rotative omologate in baza reglementarilor internationale.

 

MAGAZIN DE ARME SI MUNITII

De multa vreme, traditionalele magazine de arme si accesorii se aflau in zone comerciale urbane, alaturi de produse de larg consum. Din punctul nostru de vedere, asocierea dintre poligoanele de tragere si magazinele de arme reprezinta un avantaj se regaseste in primul rand in favoarea clientului.

 

CURSURI AUTORIZATE

Utilizarea si detinerea armelor letale si neletale solicita responsabilitate si cunostinte tehnice, juridice si de cultura generala in domeniul armelor de foc. Specialistii nostrii va stau la dispozitie cu intreaga lor experienta intr-un spatiu modern, perfect utilat pentru modulele de curs care va intereseaza.

 

Rezervare prin modul online

Aplicatia "Rezervari online" va ajuta sa programati o tragere printr-un simplu click.

 

Profesionisti si pasionati

Personalul complexului nostru provine din elita sportului de performanta precum si din cadrul serviciilor de siguranta nationala.

 

Campanie de promovare Colt 1911 cal. 45 ACP!

Pentru o perioada limitata, aveti posibilitatea sa incercati legendarul calibru 45 ACP (11.43×23mm) intr-un mediu controlat sub stricta supraveghere a unui instructor autorizat la un pret absolut promotional (pachetul contine: 50 cartuse, arma, echipament de protectie, instructor personal autorizat, consumabile, tinte)

Read more

July 10, 2016

Poligon Indoor

Tragerile sportive sau recreationale, activitatile de socializare corporate sau evenimentele cu caracter privat, sunt experiente care, pe langa senzatiile transmise de latura spectaculoasa a tragerilor, au nevoie de un mediu confortabil si sigur. Cum este de regula stiut, unele probe ale tirului sportiv nu pot fi aduse in interior. Daca tirul la talere va ramane…

Read more

February 10, 2016

Bullseye Camera Systems

Numaratoarea inversa a inceput! Cel mai modern sistem de observatie al impactului la mare distanta va fi disponibil in scurt timp pentru sportivii si utilizatorii Complexului de tragere Anatolie Salceanu – Joita. Specificatii tehnice: – raza de actiune: in functie de versiune intre 300 si 1000 m. (Aplicatii speciale / uz militar –  peste 3000…

Read more

February 14, 2015


Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !

Prin completarea formularelor de pe acest website utilizatorul isi da acordul in mod expres ca datele cu caracter personal sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale asociatiei 'Clubul de tir sportiv Tunari'