POLIGON INDOOR (CLIMATIZAT)

 

trageriTragerile sportive sau recreationale, activitatile de socializare corporate sau evenimentele cu caracter privat, sunt experiente care, pe langa senzatiile transmise de latura spectaculoasa a tragerilor, au nevoie de un mediu confortabil si sigur.

 

 

explicatii

Cum este de regula stiut, unele probe ale tirului sportiv nu pot fi aduse in interior. Daca tirul la talere va ramane o activitate care se potriveste perfect cu spatiile deschise, tirul cu pistolul sau pusca se pot adapta foarte usor in poligoanele inchise.exista.

 

 

monitoarePrin dotarile si amenajarile pe care le-am finalizat recent, avem independenta fata de factorul climatic iar solutia tehnica preferata pentru acest nou spatiu de tragere asigura o ventilatie perfecta. Procesul de tragere implica emisia de particule si substante care sunt in general daunatoare sanatatii daca nu sunt eliminate corespunzator.

Complexul nostru de tragere si acest poligon in mod special, este astfel proiectat incat sanatatea utilizatorilor precum si a personalului aflat in serviciu sa fie protejata si respectata.

 

Dispunem in acest spatiu de cel mai modern sistem de tinte special concepute pentru tirul sportiv, sisteme omologate la nivel mondial de catre forul international care guverneaza probele tirului clasic si olimpic. In acest moment, pe langa sistemul de automatizare de ultima generatie de la standurile de talere, Complexul de tragere Anatolie Salceanu - JOITA poate sustine orice format sportiv al probelor de pistol, pusca sau talere la nivel national sau international.

 

 

 

 

 Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !

Prin completarea formularelor de pe acest website utilizatorul isi da acordul in mod expres ca datele cu caracter personal sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale asociatiei 'Clubul de tir sportiv Tunari'