Pachet Pusca/Carabina cu luneta

 • AR 15
  200 lei/ 10 cartuse - 300 lei/20 cartuse
  Pachet pusca Armalite AR 15

  Pachet  Pusca Semiautomata AR15, calibru 5.56 mm/223 Remington. Servicii incluse: armament, munitie – 20 cartuse, tinte, consumabile diverse (patch-uri, capse fixare), echipament de protectie (casti antifon, ochelari balistici), linie de tragere, instructor asistent. Pentru efectuarea de trageri in poligon, prezentarea actului de identitate in original este obligatorie!

 • mp 5
  momentan indisponibil
  Pachet MP 5

  Pachet  MP 5, calibru 5.6 mm (22LR). Servicii incluse: armament, munitie – 50 cartuse, tinte, consumabile diverse (patch-uri, capse fixare), echipament de protectie (casti antifon, ochelari balistici), linie de tragere, instructor asistent. Pentru efectuarea de trageri in poligon, prezentarea actului de identitate in original este obligatorie!

 • REMINGTON & ACCURACY INTERNATIONAL
  200 lei/ 10 cartuse - 300 lei/20 cartuse
  Pachet arma luneta REMINGTON 700 Varmint Tactical Rifle

  Arma de precizie REMINGTON 700 VTR este conceputa pentru trageri la distanta medie sau mare.Echipata cu luneta tactica IOR 10X42, cu reglaj de paralaxa si cu un factor de transmisie a luminii de 90%, arma realizeaza grupaje de exceptie si transmite utilizatorului o experienta deosebita. Pentru efectuarea de trageri in poligon, prezentarea actului de identitate in original este obligatorie!

 • fn scar menu
  180 lei/pachet
  Pachet FN SCAR 5,6 mm

  Pachet  FN SCAR, calibru 5.6 mm (22LR). Servicii incluse: armament, munitie – 50 cartuse, tinte, consumabile diverse (patch-uri, capse fixare), echipament de protectie (casti antifon, ochelari balistici), linie de tragere, instructor asistent. Pentru efectuarea de trageri in poligon, prezentarea actului de identitate in original este obligatorie!

 • ak 47 menu
  200 lei/ 10 cartuse - 300 lei/20 cartuse
  Pachet pusca semiautomata AK 47 WUM

  Pachet  Pusca Semiautomata, calibru 7.62 mm. Servicii incluse: armament, munitie – 20 cartuse, tinte, consumabile diverse (patch-uri, capse fixare), echipament de protectie (casti antifon, ochelari balistici), linie de tragere, instructor asistent. Pentru efectuarea de trageri in poligon, prezentarea actului de identitate in original este obligatorie!