Curs de initiere pe linie de arme si munitii (L295/2004)

pistolConsecventi principiului de competenta, serviciile noastre se adreseaza celor care privesc cu responsabilitate detinerea si uzul unei arme de foc.

Datorita modificarilor aduse legii 295/2004, incepand cu 15 Ianuarie 2016, toate persoanele care doresc sa detina o arma din categoria celor pentru care este necesara autorizare (letale sau neletale) sunt obligate sa urmeze acest curs. Deasemenea, cei care detin arme neletale si nu au  acest curs efectuat, sunt obligati sa-l urmeze pana la urmatoarea viza a permisului de arma.

Programele noastre urmaresc parcurgerea tuturor etapelor de invatamant necesare obtinerii  Certificatului de absolvire a cursului de initiere pe linie de arme si munitii. Cursurile sunt in deplina concordanta cu prevederile legii 295/2004, 117/2011 si HG 130/2005..

Ce ne deosebeste de alte societati autorizate? In primul rand competenta factorului uman; programul complet de trageri si instruire teoretica, unic in Romania; raportul dintre costuri si servicii net in favoarea utilizatorului; baza materiala proprie cea mai puternica din Romania.

Noi nu trecem peste pregatire si avem posibilitatea sa utilizam absolut toate tipurile de arma care pot fi intalnite in uzul civil, complexul A.Salceanu fiind singurul ansamblu de poligoane administrate privat care indeplineste toate criteriile cerute de lege pentru uzul armelor lungi si scurte, cu teava lisa sau ghintuita, letale sau neletale.

Cine are nevoie de aceste cursuri?

In primul rand, asa cum este prevazut in lege, in functie de categoria de armament vizata, beneficiarii sunt: membrii asociatiilor de vanatoare pentru armele cu destinatia vanatoare, ofiterii si subofiterii in rezerva sau activi care doresc sa obtina autorizatia de cumparare pentru arma de aparare si paza, colectionari de arme letale, armurieri, gestionari in magazinele de specialitate. Persoanele care doresc sa efectueze operatiuni cu arme si munitii,  orice cetatean roman fara antecedente penale care doreste sa fie atestat si initiat pentru uzul armelor letale sau neletale.

 

 

COST: 1000 lei