Inchiriere poligon / servicii

PISTOL

 • cadru meniu pistol aplicativ
  150 lei/ ora
  Inchiriere linie de tragere tir aplicativ dinamic

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa inchirieze o linie de tragere in poligoanele destinate armelor scurte (pistoale/revolvere) pentru tir aplicativ dinamic. Inclus: rezervare exclusiva poligon de tragere, instructor asistent, protectie fonica si optica.   Pentru efectuarea de trageri in poligon, prezentarea actului de identitate (precum si a permisului de arma, dupa caz) in original, este obligatorie!

 • cadru meniu linie pistol
  100 lei/ ora
  Inchiriere linie de tragere pistol precizie

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa inchirieze o linie de tragere in poligoanele destinate armelor scurte (pistoale/revolvere) Inclus: rezervare stand de tragere, instructor asistent, protectie fonica si optica.   Pentru efectuarea de trageri in poligon, prezentarea actului de identitate (precum si a permisului de arma, dupa caz) in original, este obligatorie!

TALERE

 • cadru meniu parcurs vanatoresc
  45 lei/mansa (25 talere)
  Tir la talere - Parcurs vanatoresc

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa inchirieze o mansa de talere pentru trageri in regim Parcurs Vanatoresc. Inclus: rezervare exclusiva stand de tragere, instructor asistent, protectie fonica si optica.

 • cadru meniuSkeet
  45 lei/mansa (25 talere)
  Tir la talere - Skeet

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa achizitioneze o mansa completa (25 de talere) in poligoanele destinate tirului la talere - proba Skeet.  Inclus: acces in standul de tragere, instructor asistent, protectie fonica si optica.

PUSCA/CARABINA

 • cadru meniu mistret 2
  150 lei/ ora
  Tir pe instalatie Mistret Alergator

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa-si perfectioneze tirul cu glont la tinte aflate in miscare. Instalatia permite trageri cu toate tipurile de munitie aflate in uzul civil.Viteza este reglabila si se poate programa dupa preferinta utilizatorului. Distanta pana la tinta: 40 m. Slot alocat: 60 minute.

 • cadru meniu gunsmith
  50 lei/arma
  Reglaj - Asistenta armurier

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa monteze sau sa regleze dispozitivele optice sau mecanice de ochire cu ajutorul armurierilor poligonului.Inclus:verificare generala,  montaj, ajustare si fixare pe arma a dispozitivelor optice si opto-electronice. Nota - accesul in poligon nu este inclus.

 • cadru meniu reglaj alone
  100 lei/arma
  Tragere reglaj - fara asistenta

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa regleze fara asistenta o arma cu teava lunga ghintuita. Inclus: dispozitive optice si electronice de observare a impactului, echipament de protectie fonica si optica, linie de tragere. Slot alocat: 30 minute.

 • cadru meniu carabina 1
  150 lei/ ora
  Inchiriere linie carabina- tragere agrement

  Acest serviciu se adreseaza celor care detin armament propriu si doresc sa inchirieze o linie de tragere in poligoanele destinate armelor cu teava lunga ghintuita (pusca/carabina) Inclus: rezervare linie de tragere, sistem electronic de observatie, sistem optic de verificare,  instructor asistent, protectie fonica si optica. Slot alocat 60 minute. Nota - costul se refera la o singura arma/linie de tragere. Arma suplimentara + 50 lei.